Aici ai info:

Pe această pagină vei găsi răspunsuri la cele mai des întâlnite întrebări, dar dacă tot ai nelămuriri, contactează-ne.

   Cum cumpăr?
   Cum plătesc?
Prețurile produselor afișate în cadrul site-ului includ T.V.A. conform legislației în vigoare.

Plata se face online, în siguranță, folosind cardul bancar. Dacă nu s-a efectuat transferul în termen de 3 zile, comanda va fi anulată. Livrarea produselor care se vor achita prin transfer bancar va avea loc numai după debitarea contului Vânzătorului cu contravaloarea produselor comandate.


   Cum returnez/schimb un produs ?
Aveți dreptul de retragere, retur și/sau schimb în termen de 14 zile calendaristice din momentului primirii coletului de la noi.

Costul transportului pentru retur este suportat de către client. Retururile primite în afara intervalului de timp mai sus menționat nu vor fi acceptate. În cazul în care doriți să returnați / schimbați un produs va rugăm să ne anunțați pe mail e-mail:         sau  telefonic  :+40  770381809, în primele 10 zile calendaristice de la primirea comenzii.

Se vor  accepta numai retururi ale produselor fără defecte, care nu au fost purtate, modificate sau spălate și sunt în starea lor inițială, cu toate etichetele atașate. Oferim posibilitatea de a face schimbul unui produs cu dimensiune diferită doar o singură dată, costurile suplimentare de transport revenind la client.

Produsele pot fi expediate/schimbate numai după ce mărfurile reintroduse au fost primite și supuse unui control al calității.

Adresa pentru retururi este: SC CEO SRL tel. +40  770381809, Str Calea Chișînăului 32 , Iași, România.În cazul în care este necesară o restituire, rugăm să luați în calcul un interval de timp de 15 zile pentru primirea mărfurilor returnate și procesul de returnare / rambursare.

Timpul de rambursare depinde de cardul de credit utilizat. Vă rugăm să rețineți că restituirea va fi emisă numai cardului de credit utilizat pentru comandă, în cazul în care plata a fost făcută în numerar vom avea nevoie de un număr de cont bancar și numele titularului de cont.

  Transport și livrare

Livrare în România - Fan Curier. Tarifele pentru livrare: pentru comenzi de peste 300 lei transportul este GRATUIT (pentru localitățile în care nu livrează compania de curierat cu care colaborăm ,  se plătesc km externi sau coletul poate fi ridicat din orașul cel mai apropiat în care aceștia livrează).

Cât durează până îmi ajunge comanda?

Produsele nu sunt disponibile în stoc, ele sunt fabricate individualizat pentru fiecare din clienții noștri online. De aceea poate dura între 5 – 10 zile lucrătoare pentru a fabrica produsele în atelierul nostru. Odată livrat pachetul, veți fi înștiințați pe mail .

  Termeni  și condiții

 1.  Definițîi generale

Rue de la Madeleine aparține  SC CEO SRL , având sediul social în Mun. Iași, Calea Chisinaului 32 ,Jud. Iași, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J22/904/2019 , cod unic de iregistrare fiscală RO40660227.

Site – domeniu
www.ruedelamadeleine.com și subdomeniile acestuia.

Cont – secțiunea din Site formată dintr-o adresa de e-mail și o parolă care permite Cumpărătorului efectuarea și transmiterea Comenzii și care conține informațîi despre Cumpărător

Cumpărător – persoană fizică sau persoană juridică care își face un Cont în Site și efectuează o Comandă sau persoană fizică sau persoană juridică care are sau obține acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către  Rue de la Madeleine (electronic, telefonic, etc) sau în baza unui acord de utilizare existent între Rue de la Madeleine  și acesta și care necesită crearea și utilizarea unui CONT.

Utilizator – orice persoană fizică/juridică înregistrată pe  Site , care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, și-a dat acordul cu privire la clauzele specificate insectiunea Termeni și Condițîi.

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului, intenția sa de a achiziționa produsele de pe site.

Contract – reprezintă contractul la distanță încheiat între Vânzător și Cumpărător, fără prezența fizică simultană a Vânzătorului și a Cumpărătorului.

Conținut – toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau accesate prin utilizarea unui echipament  electronic; conținutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil; orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al Vânzătorului, Cumpărătorului; informațîi legate de produsele și/sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumită perioadă; date referitoare la Vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Document – prezentele Termene și Condițîi.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poștă electronică (e-mail, SMS) asupra produselor și/sau a promoțiilor desfășurate de Vânzător într-o anumită perioada, fără niciun angajament din partea Vânzătorului cu referire la informațiile conținute de acesta.

Tranzacție – încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui produs de către Rue de la Madeleine, Cumpărătorului, indiferent de modalitatea de livrare.

2. Condițîi generale

2.1. Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.
2.2. Notificarea primită de către Cumpărător, după efectuarea Comenzii are rol de informare și nu reprezintă acceptarea Comenzii. Această notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
2.3. Contractul se consideră încheiat între Vânzător și Cumpărător în momentul primirii de către Cumpărător de la Vânzător, prin intermediul poștei electronice și/sau SMS a notificării de expediere a Comenzii.  

3. Politică de vânzare online

3.1. Accesul în vederea efectuării unei Comenzii îi este permis oricărui Cumpărător.
3.2. Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza prin intermediul telefonului afișat pe site sau prin adresele menționate la secțiunea “Contact” din Site. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.
3.3. Rue de la Madeleine   poate publica pe Site informațîi despre produse și/sau promoțîi practicate de către acesta într-o anumită perioada de timp și în limita stocului disponibil.
3.4. Toate tarifele aferente produselor prezentate pe Site sunt exprimate în lei (RON) și EURO (EUR) și includ T.V.A., conform legislației în vigoare.
3.5. În ceea ce privește plățile online Vânzătorul nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător. Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai Cumpărătorul.
3.6 Toate informațiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe Site nu reprezintă o obligăție contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

4. Garanțîi, Transferul proprietățîi

4.1. Toate produsele comercializate de către Rue de la Madeleine  sunt noi și  beneficiază de condițîi de garanție conforme legislației în vigoare.
4.2. Rue de la Madeleine  nu oferă nici o garanție în ceea ce privește funcționarea acestui site, informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele de pe site. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor se face pe propria răspundere. Fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi față de produsul vândut (culoare, accesorii, aspect, etc.) și pot arata accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.
4.3 Proprietatea asupra produselor  va fi transferată la livrare, după efectuarea plățîi din partea Cumpărătorului în locația indicată în Comandă.

5. Newsletter

Rue de la Madeleine  are dreptul să trimită clienților e-mailuri de marketing cu consimțământul acestora. Această formă specifică de consimțământ trebuie dată în mod liber, informată specific și precis. E-mailurile de marketing conțîn informațîi pe care le considerăm interesante pentru cliente, colecțîi noi, promoțîi și oferte de ultima ora legate de produsele și serviciile noastre.

5.1. Newsletterele Rue de la Madeleine  sunt transmise prin intermediul partenerilor specializați și agreați de  către Rue de la Madeleine . Astfel, sunt asigurate confidențialitatea și securitatea informațiilor.
5.2. În momentul în care Cumpărătorul își crează un Cont pe Site, are posibilitatea să își exprime acordul cu privire la primirea Newsletter-elor. Opțiunea cu privire la acordul emis de către Cumpărător poate fi modificată în orice moment, prin contactarea Rue de la Madeleine  în acest sens.
5.3. Renunțarea la primirea Newsletter-ului de către Cumpărător se poate face în orice moment folosind legătura special destinată din cadrul oricăror Newslettere sau prin trimiterea unei solicitări prin poștă electronică la adresa webadmin@andreatincu.com . Odată ce clientul și-a exprimat dezacordul, datele personale ale acelui client nu vor mai fi procesate pentru marketing direct.
5.4. Renunțarea la primirea Newsletter-ului nu implică renunțarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

6. Răspundere

Prin crearea Contului și/sau utilizarea Conținutului și/sau plasarea Comenzilor, Utilizatorul/Cumpărătorul acceptă în mod expres și fără echivoc Termenii și condițiile Site-ului în ultima versiune actualizată care este comunicată în cadrul Site-ului, existența la data creării Contului și/sau utilizării conținutului și/sau la data plasării Comenzii.Ulterior creării Contului utilizarea Conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și Condițiilor Site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului.Termenii și Condițiile Site-ului pot fi actualizați oricând de către Rue de la Madeleine, aceștia fiind opozabili Utilizatorilor/Cumpărătorilor de la dată afișării în Site.Modificările pot surveni ca o consecință la modificarea legilsatiei relevante sau a structurii corporative sau procedurilor interne Rue de la Madeleine În cazul în care se fac modificări ale acestui material, cliențîi vor fi notificați pe e-mail sau prin intermediul website-ului înainte ca schimbările să între în vigoare. Încurajăm cliențîi să verifice această pagină periodic pentru a fi informați despre ultimele noutăți în ceea ce privește practicile noastre de confidențialitate.

7. Date personale

Date personale reprezintă orice informație care poate fi legată de o persoană fizică.

Datele personale includ toate tipurile de informațîi directe sau indirecte (și anume utilizate în legătură cu alte date) ce se referă la persoană fizică, cum ar fi: nume, dată de naștere, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon, etc.Colectarea datelor personale

Datele pe care le colectăm pot include următoarele: Numele și datele de contact (Colectăm numele și prenumele dvs., adresa de e-mail, adresa poștală, numărul de telefon și alte date de contact similare) Colectăm date despre caracteristicile pe care le utilizați, articolele pe care le achiziționați și paginile site-ului nostru pe care le vizitați.

Scopul colectării datelor personale

Colectăm date personale pentru: informarea clienților/cumpărătorilor privind situația Contului lor inclusiv validarea, expedierea și facturarea comenzilor, rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile și/sau serviciile achiziționate; trimiterea de newslettere și/sau alerte periodice, prin folosirea poștei electronice (e-mail, SMS),  numai în cazul în care persoana fizică și-a exprimat în mod explicit acordul. cercetare de piață, urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentului clientului/cumpărătorului.

8. Politica de confidențialitate și securitatea datelor

Rue de la Madeleine  garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către Rue de la Madeleine  pentru a trimite ulizatorului/Cumpărătorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale către Rue de la Madeleine  nu implică obligativate din partea Utilizatorilor/Cumpărătorilor, iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita în mod gratuit ștergerea acestora din baza de date.

Rue de la Madeleine  se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți cu excepția operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Datorită modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistem sunt transmise pe cale electronică, Rue de la Madeleine nu poate fi făcută răspunzătoare în nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informațiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatură sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor,  Rue de la Madeleine va lua toate măsurile și va pune la dispoziție toate fișierele necesare organelor competente abilitate să rezolve acest tip de infracțiune. Informațiile furnizate către Rue de la Madeleine sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, informarea  Cumpărătorilor privind evoluția și starea Comenzilor, evaluarea  produselor oferite,  trimiterea de mesaje personalului Rue de la Madeleine, abonarea la newsletter, activități de marketing, de publicitate, de dezvoltare și cercetare de piață, de statistică), conform legilor în vigoare.


Rue de la Madeleine nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu incurajaza spam-ul, și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora. Rue de la Madeleine certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Orice accesare a bazei de date cu informații personale a utilizatorilor Rue de la Madeleine , inclusiv orice încercare de acces neautorizat, va fi înregistrată într-un fișier de acces.

Fișierele de acces vor face posibilă identificarea de către Rue de la Madeleine  a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fără un motiv legitim, în vederea sesizării organelor competente. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul , va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au inițiat această acțiune. Pentru păstrarea datelor personale actualizate, recomandăm utilizatorilor să ne informeze despre orice schimbare sau discrepanță survenită.

9. Forță majoră

9.1. Nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare la termen și/sau în mod corespunzător, total sau parțial este datorată unui eveniment de forță majoră. Forță majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.
9.2.  Dacă în termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu încetează, fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părți încetarea de plin drept a Contractului fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte alte daune-interese.  


Ne împrietenim?

Nu pierde surprizele!

Îți mulțumim!
Oops! Ceva nu a mers bine.