Povestea Rue de la Madeleine...

Dintr-un bulevard aglomerat și gălăgios pe care oamenii aleargă și branduri arhicunoscute își expun extravaganța, intri  pe Rue de la Madeleine. O străduță mică, pe care abia au loc doi oameni să treacă unul pe lângă celălalt.

Pe Rue de la Madeleine ajungi dacă știi de ea sau dacă o cauți.

Mai sunt și oameni care rătăcind ajung aici, dar nu prea mulți. În prăvălia  mică, care te cheamă înăuntru,  găsești la un loc cămăși și rochii, fuste și pantaloni, jachete și accesorii.

Pe Rue de la Madeleine...

TU ești importantă.

Hainele pe care le iei de aici se croiesc în jurul tău,în jurul a cine eșți. Ținutele tale spun povestea pe care tu o scrii.

Poți alege rochia cu imprimeuri florale care-ți aduce aminte de câmpurile pe care alergai în copilărie sau pe cea cu modele moderne, care va atrage toate privirile la următoarea petrecere.

Poți opta pentru cămașă în culori calde care să te-nsoțească la cafeneaua unde îți petreci diminețile de duminică sau în culori  reci pentru întâlnirile  de afaceri unde să  te simți sigură pe ține.

Poți să te înveleșți în confort în diminețile reci sau să-ți faci și mai vizibilă aura ta elegantă la un cocktail. Aici știi că găseșți piese pentru contrastele din viața ta. Piesele acelea care te vor face să te simți specială în fiecare moment.

Când ieși de pe Rue de la Madeleine, eșți tot tu. Dar te simți diferită, unică și specială. Indiferent de zarva de care te loveșți, odată ce ieși din nou pe bulevard, nu te mai pierzi.

Pentru că știi că eșți vizibilă în orice moment, doar prin a fi tu.

Fiecare lucru îți atrage atenția. Probezi, combini, împreuna creem ceva unic.


Cine suntem noi?

Proiectul Rue de la Madeleine a luat  naștere oarecum natural.

Am vrut  să folosim experiența de peste 20  ani în domeniul realizării de tipare pentru firme mari - activitatea noastră principală -  pentru  a realiza haine pentru prieteni. Am răspuns solicitărilor lor, dar am vrut să ajutăm și cu un sfat, să îi inspirăm.


Prietenii au adus  alți prieteni și prietenii alții …

Ne împrietenim?

Nu pierde surprizele!

Îți mulțumim!
Oops! Ceva nu a mers bine.